Menu

Trouwbonbons, de nieuwe trend bij Sjokcake

sjokcake trouwbonbon KdKTrouwbonbons, de nieuwe trend bij Sjokcake.

Ondanks dat het aantal bruiloften in Nederland afneemt en ook de grootte van de feesten veranderd zien we een andere trend ontstaan.

We maken al heel lang logobonbons voor bedrijven en deze lekkere en vooral ook mooie trend zet zich door in de markt van trouwende of reeds lang getrouwde stellen.
De klassieke bruidstaart heeft nog niet helemaal afgedaan maar wij zien steeds meer dat onze trouwbonbons als traktatie worden geserveerd bij de koffie of aan het eind van het feest worden meegegeven aan de gasten.

sjokcake trouwbonbon HSHoe leuk is het om een trouwbonbon die speciaal voor het bruidspaar is gemaakt uit te delen. Het ziet er niet alleen fantastisch uit maar de trouwbonbon van de #Meesterlekkerbek smaakt ook nog eens geweldig. Feestelijke ganaches verfijnd met subtiele smaken, verschillende lagen in een bonbon voor net dat even meer. De mogelijkheden zijn divers en haast onuitputtelijk.

Met deze super originele trouwbonbons, al of niet speciaal verpakt, hebben we al menig feest mogen versieren. En niet alleen voor aanstaande bruidsparen, ook voor 12,5, 25, 30, 40, 45 en zelfs 50 jarige huwelijken mochten wij deze bonbons geheel volgens specifieke wensen van onze klanten maken.

 

Ook wat te vieren? Een verjaardagsfeest kan natuurlijk ook. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie of prijzen.

sjokcake trouwbonbons HMsjokcake trouwbonbon 60

 

0,0
Verzenden
Gebruikerswaardering 0 (0 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verzenden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: