Menu

Nieuwe witte, melk, en pure chocolades bij Sjokcake

Nieuwe witte, melk en pure chocoN-40-nlnlImg2lades bij Sjokcake vanaf volgende week.

Het is dan eindelijk zo ver. We gaan langzaam maar zeker overstappen op een andere witte chocolade.
Omdat smaak belangrijk is in onze bonbons liepen we met de witte chocolade een beetje tegen de grenzen aan van de smaakmogelijkheden die de Meesterlekkerbek het liefst creëert.
De nieuwe witte chocolade is veel minder zoet en heeft een meer melkachtige smaak in de basis. Hierdoor gaat het cacao gehalte ook omhoog wat een nog betere kwaliteit chocolade als gevolg heeft.
Dit zorgt er voor dat we nog meer de grenzen op kunnen zoeken in het maken van onze bonbons en de keuze voor deze chocolade maakt ons uniek in de hele regio.

Maar dezesjokcake power chocolates 40-80 verandering is nog niet alles!
Ook op het gebied van de melkchocolade gaat er het een en ander veranderen.
We krijgen een nieuwe range van chocolade, de zogenaamde power range in ons assortiment.
De melkchocolade die we nu gebruiken is een goede chocolade, maar ook hier wil je soms verder in het ontwikkelen van smaken.
Wat wordt er dan anders?
Onze nieuwe melkchocolade bevat maar liefst 14% minder suiker en een hoger cacao gehalte van bijna 41% (de huidige 33,6%).
Dat zorgt voor een perfecte chocolade beleving van deze melkchocolade. Waardoor we nog verder kunnen ontwikkelen in smaken van onze bonbons.

Tenslotte gaan we nog een stapje verder in de pure chocolade.
Waar voorheen 70% het hoogste cacaogehalte was wat we in ons atelier gebruikten gaan we nu nog een stapje verder naar 80%. Een heerlijke pure chocolade met een volle smaak en een heel zacht mondgevoel zonder heel bitter te worden.
Met de keuze voor deze chocolades lopen we voorop in Nederland. En zijn we één van de eerste chocolatiers die deze net op de markt gebracht chocolades gaan gebruiken.

U zult het gaan proeven in onze bonbons die we binnenkort gaan maken met deze chocolades.
Alweer Mmmmmmm van de #Meesterlekkerbek.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: