Comments (7)

 1. WiN werk in beweging Nederland

  Een leuke en verassende bonbon om het nieuwe bedrijf WiN onder de aandacht te brengen. De smaak van de bonbon is net zoals onze dienstverlening van superieure kwaliteit.

  14 mei 2014
 2. Annemieke van Poel

  Huub,

  Hartelijk dank voor de prachtige en smaakvolle bonbons. Dat is pas kwaliteit leveren! Hartelijke groet, Annemieke

  17 juli 2014
 3. Marieke Wilting

  Huub, de logobonbons vielen erg in de smaak bij de ontvangers. Natuurlijk ook zelf geproefd; heerlijk!! Graag tot een volgende bestelling! Hartelijke groeten, Marieke

  28 juli 2014
 4. Rene Sweere

  Huub,
  De logo bonbon was een geweldig succes op de beurs. Geweldige reacties van stand-bezoekers vwb originaliteit, en bovenal de smaak! Wat een geweldige smaakbeleving met een meesterlijke kwaliteit.
  Hartelijke groet,
  Rene

  25 november 2014
 5. Sandra Slutter - Te Stroet

  Voor mijn huwelijk had ik het idee iets leuks te doen met bonbons. Ik heb Huub gevraagd mooie en heerlijke bonbons samen te stellen als bedankje voor onze gasten. Ze waren overheerlijk! Onze gasten hebben er van genoten en waren erg verrast door deze prachtige bonbons. Huub super bedankt! Dit had absoluut niet mogen ontbreken die dag :-)!

  22 februari 2015
 6. Monique Martens (YogaMo)

  Vanwege het 1-jarig bestaan van mijn bedrijf YogaMo heeft Huub bonbons voor mij gemaakt. Op de bonbons het logo van mijn bedrijf met daarbij de tekst 1 jaar. De bonbons heb ik uitgedeeld aan de deelnemers van mijn yogalessen. Het was voor de deelnemers een hele leuke verassing om de mooie bonbons aan het einde van de les te krijgen. Zonde om op te eten zeiden er veel, maar dat was geen reden om ze niet meteen te nuttigen……Ze waren heerlijk! Bedankt Huub!

  16 maart 2015
 7. Ella

  Mag ik vragen hoe jullie die bonbon bedrukken?

  26 september 2017

Add Your Comment

Verzenden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: