Menu

Leveringscondities

Leveringscondities Sjokcake by #Meesterlekkerbek
 1. Op alle leveranties van Sjokcake zijn deze voorwaarden van toepassing.
 2. Betaalde bedragen voor workshops worden niet gerestitueerd.
 3. Indien afnemer niet kan deelnemen aan de workshop.
  Uitsluitend in bijzondere gevallen, deze ter beoordeling van Sjokcake, zal de klant op een andere datum in een zelfde soort workshop kunnen deelnemen.
 4. Indien wordt overeengekomen dat de klant een workshop op een andere datum kan volgen, dan dient dit binnen zes maanden na de oorspronkelijk gereserveerde datum te geschieden. Daarna vervalt het recht op deelname.
 5. Alle producten van Sjokcake staan onder een voortdurende kwaliteitscontrole tot en met de bezorging of afhaalmoment. Sjokcake aanvaard geen enkele aansprakelijkheid op claims voor smaak of kwaliteit na aflevering bij de klant.
 6. De klant is zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke opslag.
 7. Sjokcake werkt uitsluitend met verse producten. Daarom zijn onze producten beperkt houdbaar. U vindt uw houdbaarheidsdatum in of op de verpakking.
 8. Betalingen op rekening uitsluitend van toepassing op bedrijven. Betalingstermijn bij vooruitbetaling of indien anders overeengekomen uiterlijk 14 dagen na levering.
 9. De geleverde goederen blijven in het bezit van Sjokcake totdat betaling heeft plaatsgevonden.
 10. De aan Sjokcake by Meesterlekkerbek verstrekte persoonlijke NAW gegevens alsmede email en telefoongegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en uitsluitend worden gebruikt voor de levering van de bestelde goederen of diensten.
 11. Chocolade producten worden i.v.m. hygiëne veiligheid na levering niet terug genomen en er vind geen restitutie van betaalde bedragen plaats.
 12. In alle gevallen welke niet voorzien in deze leveringsvoorwaarden beslist Sjokcake.

Voorkom verhogingen betaal op tijd.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: