Menu

Handgemaakte bonbons van SjokCake

 

 

Huub Meijer MeesterlekkerbekHandgemaakte bonbons eerlijk lekker.

Al onze, uitsluitend handgemaakte, bonbons (Belgische pralines) worden in ons atelier in Duiven, aan de rand van Zevenaar, gemaakt van de beste Belgische chocolade en verse ingrediënten, die we indien mogelijk, uit de streek “de Liemers” betrekken.

Dat resulteert in een geweldige smaaksensatie wanneer je onze bonbon in je mond steekt.
Ze worden daarom door velen ook wel culinaire verwennertjes of chocolade cadeautjes genoemd, wegen vaak tussen de 10 en 15 gram en hebben een rijke smaak.
In chocoladeland zijn we trendsetter met de combinaties van fruit en chocoladeganaches in onze bonbons en blijven we steeds op zoek naar nieuwe en bijzondere combinaties.
We laten ons hierbij inspireren door de lekkere dingen die we onderweg tegen komen. Dit gaat bij wijze van spreken van typen chocolade tot vlierbesbloesem tot zwarte kersen. Zelfs een bonbon met rabarber ontbreekt niet aan ons gamma om maar eens een handgemaakte bonbon te noemen die zo uniek is dat  je deze nergens anders tegenkomt.

We zijn trots op wat me maken maar blijven steeds de uitdaging zoeken om onze kennis en vakmanschap te vervolmaken. Daarom volgen we zelf ook regelmatig workshops of masterclasses op het gebied van chocolade om zo steeds de allerlaatste nieuwtjes in onze bonbons te kunnen toepassen.

Omdat we met uitsluitend verse producten werken is de houdbaarheid van de handgemaakte bonbons beperkt en maken we steeds een kleine voorraad of werken we op bestelling. Het is verstandig om, voordat u een bestelling doet via onze webshop, contact met ons op te nemen of we bonbons voldoende op voorraad hebben.
Om de versheid van onze bonbons te garanderen zit er in een doosje bonbons altijd een kaartje met de verpakkingsdatum en een bewaaradvies zodat u altijd kunt zien dat u een vers product heeft.

Ons advies is, om de kwaliteit te kunnen garanderen, de bonbons binnen twee tot drie weken te nuttigen.
Bewaren doe je ze op een koele donkere plek maar niet in de koelkast.

Eet smakelijk.

#Meesterlekkerbek
Huub Meijer

Gecertificeerd Ambachtelijk Chocolatier

Dit vind u van onze bonbons. Stem ook.
0,0
Verzenden
Gebruikerswaardering 5 (3 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)
3 Comments
  1. Joanne 18 juni 2014
  2. Willeke van Aken 23 september 2014
  3. Veronique bergervoet 30 oktober 2014

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verzenden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: