DrukwerkHet zijn van chocolatier begint bij de basisvaardigheden. Hiervoor volgde ik diverse opleidingen in binnen en buitenland.
Bij Syntra Limburg  in Tongeren (België) heb ik de opleiding ambachtelijk chocoladebewerker gevolgd. Een opleiding waar het ambachtelijke vak en het maken van kwaliteitsproducten een belangrijk deel van de opleiding uitmaakt.
Op de Callebaut Acadamy in Nederland en België heb ik diverse specialistische cursussen op het gebied van het werken met chocolade en het maken van bonbons gevolgd. 

Om te zien wat er op chocoladegebied trending is bezoek ik regelmatig topchocolatiers in Parijs en heb ik contact met chocolatiers over de hele wereld, van Australië tot Rusland en Amerika.
Daarnaast doe ik af en toe mee met wedstrijden in België, in het hol van de leeuw!

Alles voor inspiratie en kwaliteit van de producten die ik maak. Topchefs op Michelin niveau, loven onze creaties en smaakcombinaties.
Bijzonder, smaakvol, vers en van topkwaliteit ingrediënten. En dit alles met de hand gemaakt,  flexibel en naar wens ontwikkeld.

Als vanzelfsprekend werken we met eerlijke chocolade. Geproduceerd onder het label van Cocoahorizons.

OVER CACAO
DEZE CHOCOLADE IS GEMAAKT MET DUURZAME CACAO
De cacaobonen voor onze chocolade zijn zo veel mogelijk aangekocht rechtstreeks bij landbouwcoöperaties. Op deze manier verdienen boeren een betere prijs voor hun oogst en kunnen ze investeren in hun plantage en hun levenskwaliteit verbeteren.

GROOTSE SMAAK. FAIR VOOR LANDBOUWERS.
Een gedeelte van de opbrengst van deze chocolade gaat terug naar de boeren. Het wordt geïnvesteerd in trainingsprogramma’s en gereedschap voor cacaoboeren om betere experts te worden. En betere bonen, dat betekent betere smaak en een betere prijs voor hun oogst.

MET DEZE CHOCOLADE WINT IEDEREEN
Wij bronnen duurzame cacaobonen: voor elke zak die wij aankopen herinvesteren wij een gedeelte in training en coaching van landbouwers. Op deze manier worden cacaoboeren betere boeren, verdienen ze een hoger inkomen en kunnen ze ons die grootse smaak blijven aanbieden.

DEZE CHOCOLADE VERBETERT LEVENS
Een gedeelte van de opbrengst van deze chocolade gaat terug naar de boeren. Het wordt geïnvesteerd in trainingsprogramma’s en gereedschap voor cacaoboeren om van hen betere vakmensen te maken. Op deze manier kunnen zij hun inkomen en levensomstandigheden verbeteren. Geniet van elke hap van deze chocolade, zonder bitterheid.