Chocoladereep bling bling

Chocoladereep bling bling

Ook de wereld van chocolade is continu aan verandering onderhevig. Consumenten willen niet meer de standaard reep in aluminiumfolie en een wikkel verpakt. Mensen willen zien wat ze krijgen en zo ontstond bij ons de chocoladereep bling bling.

De chocoladereep bling bling is een handgemaakte reep van de beste Belgische chocolade. We hebben hem met een speciale techniek voorzien van een prachtige gekleurde laag die blinkt als een spiegel, zoals je ook in deze korte video kan zien.

Natuurlijk maken we de reep in de drie standaard chocoladesmaken: Wit, Melk- en Pure chocolade. De kleur van de reep kan nog wel eens verschillen omdat we alles met de hand van een kleur voorzien.
Zo is bijvoorbeeld de reep op de foto hiernaast wit met rode en blauwe stippen gekleurd, maar hij is gemaakt van melkchocolade.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de reep? Dan kun je hem eenvoudig in de webshop bestellen. We verzenden ze als een brievenbuspakket, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ook leuk om als cadeautje te versturen! Wanneer maak jij iemand blij met deze heerlijke verrassing?

Bestellen? Klik daarvoor op onderstaand plaatje.

Add Your Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: